christian-leeuwen5
christian-leeuwen4
christian-leeuwen3
christian-leeuwen2
christian-leeuwen1

Christina Jewelry and Watches, de sieraden van dit moment

Juwelier van Leeuwen in Geldermalsen is trots op zijn nieuwe aanwinst: Christina Jewelry and Watches. Dit merk heeft horloges en sieraden voor dames die van luxe en glamour houden en voor heren die graag mooie horloges dragen.

Christina horloges

Alle horloges van Christina zijn handgemaakt in Zwitserland, het thuisland van de horloges. De horloges zijn van hoge kwaliteit en zijn voorzien van diamanten en echte edelstenen. Eén van deze tikkende meesterwerken met een gecertificeerde Zwitsers uurwerk kan van jou worden tegen een zeer betaalbare prijs.

Christina sieraden

De Sterling Silver sieraden zijn met de hand vervaardigd door ervaren zilversmeden in Christina’s studio in Thailand. Sterling zilver 925, echte diamanten, robijnen, saffieren, amethist en andere prachtige edelstenen is een schittering in uw ogen, elke keer als u naar uw pols kijkt. De lederen koorden worden geproduceerd in de beste Italiaanse lams- en kalfsleerfabrieken.

Alle Christina’s sieraden en horloges zijn gemaakt van echte materialen. We heten u welkom in de wereld van Christina bij Juwelier van Leeuwen in Geldermalsen.

Naar de winkelNaar de webshop
Er zijn geen resultaten gevonden.


Top